Funkcjonalne urządzenia i maszyny to podstawowy element wyposażenia sklepów i lokali gastronomicznych. Na wyposażeniu cukierni, lodziarni czy kawiarni niezbędne są wysokiej jakości maszyny cukiernicze oraz urządzenia do lodów. Niezwykle ważne jest, aby były one wydajne, a jednocześnie proste i wygodne w obsłudze. Profesjonalne maszyny i urządzenia pozwolą Ci zaoszczędzić czas podczas codziennych czynności.
Współcześnie, maszyny i urządzenia cukiernicze cechują się dużą automatyzacją, dzięki czemu przygotowywanie deserów, lodów czy napojów jest łatwe i szybkie. Poniżej prezentujemy Wam kilka nowoczesnych urządzeń, które świetnie sprawdzą się na wyposażeniu lodziarni, cukierni czy kawiarni.
Urządzenie do lodów włoskich GT 1 Touch:
- sterowanie elektroniczne,
- panel dotykowy,
- przygotowywanie 5 różnych produktów,
- zbiornik: 6 litrów.
- prosta obsługa,
- niewielkie rozmiary,
- elegancki wygląd,
- zbiornik: 2 litry.
Granitor I-PRO (napoje lodowe):
- zbiornik: 11 litrów,
- sterowanie elektroniczne,
- opatentowany system mieszający,
- atrakcyjny wygląd i podświetlanie LED.
Automat do bitej śmietany BETA 2:
- kontrola porcji,
- agregat chłodniczy,
- sterowanie elektroniczne,
- wysoka wydajność.
Maszyna do bitej śmietany PRIMA 2:
- prosta i wygodna obsługa,
- wysoka wydajność,
- chłodzenie zbiornika,
- programowanie ilości dozowanej śmietany.