Urządzenie do dozowania czekolady i żelu THERMO SPRAYER CONCEPT

Urządzenie do dozowania czekolady i żelu THERMO SPRAYER CONCEPT

kod produktu: 001047, producent: BOYENS

38 007,08 zł netto
46 748,70 zł brutto
Ilośćszt.

Dostawa od: 79,95 zł

Chwilowo niedostępny

Ocena produktu: 4.1
Na podstawie 3 opinii
Skontaktuj się z nami
Potrzebujesz pomocy?
Skontaktuj się z nami

telefon: (+48) 696 893 705

pn.- pt. 9:00 do 17:00

Opis produktu

Urządzenie do dozowania czekolady i żelu THERMO SPRAYER CONCEPT

Urządzenie Thermo Sprayer Concept służy do natryskiwania czekolady i żelu po wcześniejszym podgrzaniu w zbiorniku ciśnieniowym. Służy do uszlachetniania wyrobów cukierniczych. Do aplikacji nadają się: czekolada jasna i ciemna, glazura tłuszczowa, dekoracje, masa cukrowa oraz wszystkie gęste materiały.

OPIS URZĄDZENIA:

  • maksymalna temperatura robocza 25 - 60 °C
  • pojemność zbiornika - 5,7 litra
  • zawór ciśnieniowy max. 6 bar
  • pistolet wykonany z silikonu wysokiej jakości

DANE TECHNICZNE:

Model

THERMO SPRAYER CONCEPT

Wysokość [mm]

1000

Głębokość [mm]

600

Szerokość [mm]

500

Waga [kg]62

Napięcie [V]

230

Moc elektryczna [kW]

3,2

W naszej ofercie znajdziesz również wiele innych maszyn cukierniczych. Prezentujemy także wiele innych urządzeń i akcesoriów do wyposażenia cukierni.

Opinie kupujących
  • Jak oceniasz ten produkt?