Urządzenie do dozowania czekolady i żelu THERMO SPRAYER CONCEPT
kod produktu: 001047, producent: BOYENS
Dostawa od: 79,95 zł
Chwilowo niedostępny
telefon: (+48) 696 893 705
pn.- pt. 9:00 do 17:00
Urządzenie do dozowania czekolady i żelu THERMO SPRAYER CONCEPT
Urządzenie Thermo Sprayer Concept służy do natryskiwania czekolady i żelu po wcześniejszym podgrzaniu w zbiorniku ciśnieniowym. Służy do uszlachetniania wyrobów cukierniczych. Do aplikacji nadają się: czekolada jasna i ciemna, glazura tłuszczowa, dekoracje, masa cukrowa oraz wszystkie gęste materiały.
OPIS URZĄDZENIA:
- maksymalna temperatura robocza 25 - 60 °C
- pojemność zbiornika - 5,7 litra
- zawór ciśnieniowy max. 6 bar
- pistolet wykonany z silikonu wysokiej jakości
DANE TECHNICZNE:
Model | THERMO SPRAYER CONCEPT |
---|---|
Wysokość [mm] | 1000 |
Głębokość [mm] | 600 |
Szerokość [mm] | 500 |
Waga [kg] | 62 |
Napięcie [V] | 230 |
Moc elektryczna [kW] | 3,2 |
W naszej ofercie znajdziesz również wiele innych maszyn cukierniczych. Prezentujemy także wiele innych urządzeń i akcesoriów do wyposażenia cukierni.