Konserwatory do lodów | Witryny do lodów
Produktów: 32Decydując się na prowadzenie działalności w branży gastronomicznej, należy zdawać sobie sprawę z istoty kompletowania wyposażenia najwyższej jakości. Choć istotną rolę odgrywają zarówno sam serwowany produkt, jak i profesjonalizm obsługi, nie sposób zapewnić gościom najwyższego standardu świadczonych usług bez odpowiedniego sprzętu. W przypadku lodziarni lub innego lokalu mającego w ofercie lody gałkowe kluczowym urządzeniem gastronomicznym okazuje się konserwator do lodów. Wciela się bowiem w rolę witryny ekspozycyjnej, która pozwala jednocześnie przechowywać produkt w optymalnych warunkach. Wysokiej klasy inżynieria chłodnicza gwarantuje utrzymanie odpowiedniej temperatury, a szerokie spektrum modeli umożliwia dopasowanie do indywidualnych potrzeb. Dystrybutory do lodów odróżniają się nie tylko parametrami technicznymi, ale także designem. Asortyment obejmuje urządzenia od renomowanych producentów, które znajdują swoje zastosowanie w lodziarni, cukierni, kawiarni, a nawet niektórych restauracjach.
13 500,08 zł14 674,00 zł
Termin produkcji: 3-4 tygodnie
13 235,58 zł14 386,50 zł
Termin produkcji: 3-4 tygodnie
25 460,00 zł26 800,00 zł
Termin produkcji: 3-4 tygodnie
28 862,24 zł31 372,00 zł
Termin produkcji: 3-4 tygodnie
41 434,16 zł43 614,90 zł
Termin produkcji: 3-4 tygodnie
20 670,10 zł21 758,00 zł
Dostarczamy w 3-5 dni
11 426,40 zł12 420,00 zł
Termin produkcji: 3-4 tygodnie
18 578,48 zł20 194,00 zł
Termin produkcji: 3-4 tygodnie
23 927,50 zł28 150,00 zł
Termin produkcji: 3-4 tygodnie
32 343,06 zł35 155,50 zł
Termin produkcji: 3-4 tygodnie
27 444,52 zł29 831,00 zł
Termin produkcji: 3-4 tygodnie
24 535,02 zł26 668,50 zł
Termin produkcji: 3-4 tygodnie
23 265,42 zł25 288,50 zł
Termin produkcji: 3-4 tygodnie
23 656,88 zł25 714,00 zł
Termin produkcji: 3-4 tygodnie
Podstawowe wyposażenie lodziarni
Lokale gastronomiczne oferujące swoim klientom smaczne lody gałkowe przeżywają w okresie letnim prawdziwe oblężenie. Ludzie chętnie decydują się wówczas na tego rodzaju przysmaki, szukając swoistej ochłody. Aby dotrzeć do szerokiego grona konsumentów przy licznej konkurencji, trzeba jednak czymś się na jej tle wyróżnić. Niejednokrotnie pomaga w tym profesjonalny konserwator do lodów. W prezentowanej kategorii znajdują się urządzenia:
- do użytku wewnętrznego,
- przeznaczone na zewnątrz,
- o charakterze mobilnym.
Wybierając odpowiedni model, można z powodzeniem zaprezentować swoje wyroby w atrakcyjny sposób w lokalu, a także poza nim. Jeśli sam dystrybutor wygląda przyjemnie dla oka, z pewnością przyciągnie do siebie wielu lodowych smakoszy. Wzornictwo ma w jego przypadku istotne znaczenie, ponieważ w odróżnieniu od wielu akcesoriów do lodów, jest on widoczny dla klientów.
Zastosowanie zaawansowanych rozwiązań technologicznych z zakresu inżynierii chłodniej sprawia, że przechowywanie lodów w odpowiednich warunkach (od -20 do -10°C) jest możliwe nawet wtedy, gdy temperatura powietrza osiąga bardzo wysokie wartości. Sprzyjają temu również kuwety do lodów będące integralną częścią konserwatorów. Warto dokupić do nich również dedykowane pokrywki, dzięki którym przysmaki na dłużej zachowują swoją świeżość oraz niepowtarzalną konsystencję.
Witryna ekspozycyjna na lody w lokalu gastronomicznym
Dystrybutory do lodów mieszczą od kilku do nawet kilkudziesięciu kuwet. Wybór konkretnego modelu, jako jeden z czynników, warunkuje zatem liczba porcji, którą chcesz prezentować swoim klientom. Spośród parametrów, na które warto zwrócić uwagę, należy wyróżnić także wymiary, pojemność użytkową, powierzchnię blatu roboczego, masę urządzenia, rodzaj czynnika chłodniczego, zapotrzebowanie mocy chłodniczej, napięcie znamionowe czy też obecność dodatkowego wyposażenia. Często wysokiej klasy konserwatory do lodów dysponują wbudowanymi agregatami o satysfakcjonującej wydajności, automatycznym odszranianiem i odparowaniem kondensatu, świetlówkami, a także elektronicznymi regulatorami oraz rejestratorami temperatury. Duża część produktów umożliwia jednocześnie dokupienie dodatkowego wyposażeniakonserwatora. Należą do niego między innymi:
- płuczki do gałkownic,
- wielofunkcyjne pojemniki,
- przewody,
- półki na akcesoria do lodów.
Jeśli szukasz niezawodnego sprzętu do lokalu gastronomicznego (restauracji, kawiarni, lodziarni, cukierni),zapoznaj się z produktami z oferty naszego sklepu. Od lat starannie kompletujemy nasz asortyment, wybierając wyłącznie propozycje od sprawdzonych producentów. Dystrybuujemy wiele urządzeń, maszyn oraz akcesoriów, dzięki którym codzienne obowiązki są zdecydowanie mniej uciążliwe. Konserwatory do lodów zaliczają się do podstawowego wyposażenia, którego obecność warunkuje ostateczny sukces. Dobrze dopasowany do specyfiki lokalu model zwróci uwagę klientów, a pracownikom, którzy ich obsługują, znacząco ułatwi funkcjonowanie. Sprawdź, jakie produkty dla Ciebie przygotowaliśmy i nie wahaj się przed złożeniem zamówienia.