Piec do gotowania w niskich temperaturach Hendi
kod produktu: 004131, producent: Hendi
Koszt dostawy: 0 zł
Wysyłamy w 24 godziny
telefon: (+48) 696 893 705
pn.- pt. 9:00 do 17:00
Piec do gotowania w niskich temperaturach Hendi
Chcesz zawsze przygotowywać najlepsze potrawy? Odpowiednio wypieczone mięso, z odpowiednim stopniem wysmażenia lub chrupiące, lecz nie surowe warzywa? Mamy coś dla Ciebie!
Piec do gotowania w niskich temperaturach Hendi, który został w całości wykonany z wysokogatunkowej stali nierdzewnej. Obudowa urządzenia wyposażona została w uchwyty boczne do wygodnego przenoszenia urządzenia. Tłoczona komora pieca oraz odpowiednio dobrana uszczelka drzwi sprawiają, że komora grzewcza jest bardzo łatwa w czyszczeniu. Na wyposażeniu komory grzewczej pieca do gotowania w niskich temperaturach Hendi jest sonda temperaturyz osobnym sterowaniem.
Solidny termostat z cyfrowym panelem sterującym pozwalają na łatwą i przyjemną obsługę urządzenia oraz regulację temperatury gotowania w zakresie od 0°C do 120°C. 4 stronne ogrzewanie, sprawia że piec równomiernie rozprowadza temperaturę po całej komorze. W przypadku gotowania przy użyciu sondy temperaturowej lub podtrzymywania ciepła wewnątrz komory, maksymalna osiągalna temperatura do 100°C.
Specyfikacja funkcjonalna:
- regulacja temperatury co 1°C,
- ze stali nierdzewnej,
- łatwy w czyszczeniu,
- równomierne rozprowadzanie ciepła,
- z sondą temperatury,
- cyfrowe sterowanie,
- pasuje do GN 1/1, rusztów, blach 60x40 cm,
- 3 poziomowy.
Dane techniczne:
Model | Wymiary | Moc | Zasilanie |
Piec do got. w niskich temp. Hendi | 495 x 690 x 415 mm | 1 200 W | 230 V |
Dostępne jest również inne urządzenie do Sous-Vide - w bardziej ekonomicznej cenie. Sprawdź także wiele innych urządzeń grzewczych z naszej oferty.
Kod producenta225479
Szerokość 495 mm
Głębokość 690 mm
Wysokość 415 mm
Napięcie 230 V
Moc 1200 W