Piec tunelowy elektryczny
kod produktu: 0046986, producent: Resto Quality
24 529,50 zł netto
30 171,29 zł brutto
Ilośćszt.
Koszt dostawy: 0 zł
Chwilowo niedostępny
Ocena produktu: 0.0
telefon: (+48) 696 893 705
pn.- pt. 9:00 do 17:00
Opis produktu
Piec tunelowy elektryczny SET1100
- urządzenia idealne do wypieku pizzy, chleba, wyrobów cukierniczych i garmażeryjnych
- krótki czas pieczenia
- proste odbieranie produktów z taśmociągu wykonanego z siatki
- duże okienko umożliwia ciągłą kontrolę pieczenia
- prosta obsługa dzięki możliwości programowania
- równomierne rozprowadzanie ciepła w całej komorze
- mikroprocesorowy panel kontrolny
- możliwość pracy w niskiej temperaturze otoczenia
- bardzo duża powtarzalność procesu pieczenia
- niskie zużycie energii
- piece w całości wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej
- ergonomiczny dotykowy wyświetlacz LCD
- temperatura pracy od 90 do 300°C (modele SET1100/1500/1600/1700)
- temperatura pracy od 90 do 315°C (model SET2000)
- umożliwiają oszczędność czasu dzięki szybkiej i wydajnej pracy
- długość cyklu pieczenia od 1 do 30 minut
Dlaczego warto wybrać piec tunelowy SET1100?:
- sterowanie za pomocą panelu dotykowego z możliwością zapisu różnych parametrów pieczenia
- duża powtarzalność wypieku
- piec przeznaczony do dużych pizzerii oraz cukierni
- ogrzewanie pieczonych produktów poprzez równomierny nadmuch gorącego powietrza
Specyfikacja produktu
Kod producentaSET1100
Wydajność ⌀30 [szt/h] 27
Wymiary zewnętrzne (mm) 770x1370x460
Wymiary komory pieczenia [mm] 437x530x90
Zużycie energii [kWh] 3
Moc (kw) 6
Zasilanie [V] 400
Szerokość taśmy [mm] 406
Waga [kg] 89
Opinie kupujących