Stoły nierdzewne gastronomiczne
Produktów: 0Profesjonalna, wysoce efektywna kuchnia nie mogłaby działać sprawnie bez zaplecza produkcyjnego i specjalistycznego sprzętu, na który składają się m.in. stoły nierdzewne. Do ich najważniejszych cech należą wytrzymałość techniczna, wszechstronność użytkowania i łatwość w zachowaniu czystości. Słowem – żadna kuchnia pracująca na wysokich obrotach nie może się bez nich obyć. Stoły gastronomiczne występują w różnych wariantach: przyścienne, z półkami, zabudowane, z drzwiami skrzydłowymi i przesuwnymi, z szufladami, narożne, ze zlewem i wiele innych. Dzięki tak bogatej ofercie, bez trudu można skompletować zestaw mebli gastronomicznych na miarę swojej kuchni.
Brak produktów do wyświetlenia dla wybranych kryteriów.
Spróbuj poprawić warunki wyszukiwania.
Niezawodne stoły nierdzewne
Stoły nierdzewne swoją nazwę zawdzięczają materiałowi, z jakiego są wykonane – stali nierdzewnej. To najlepsze rozwiązanie dla profesjonalnej kuchni za względu na warunki eksploatacji, jakie musi znosić. Takim stołom gastronomicznym nie grożą uszkodzenia mechaniczne czy na skutek działania temperatury albo wilgoci. Pochodzą od najbardziej cenionych producentów wyposażenia gastronomicznego, takich jak: Polgast, Stalgast, Hendi czy Bartscher. Ich ważną zaletą jest również łatwość utrzymania bezpieczeństwa mikrobiologicznego. W gastronomii przesądza to nie tylko o smaku i jakości przygotowywanych potraw, ale także sprostaniu normom sanitarnym. Stoły nierdzewne są zgodne z wymogami Sanepidu, dlatego ich zakup gwarantuje pełnię bezpieczeństwa i niezawodności.
Stoły nierdzewne – wszechstronne rozwiązanie
Przestrzeń lokali gastronomicznych powinna być zorganizowana tak, żeby zapewniać jak największą ergonomiczność, dlatego tak ważna jest możliwość modułowego zestawiania stołów nierdzewnych i tworzenia z nich układów najbardziej odpowiadających potrzebom danej kuchni. Do wyboru są zarówno stoły nierdzewne przyścienne, narożnikowe, jak i wolnostojące, z szufladami i półkami, a także zlewami czy basenami. Przy ich pomocy można stworzyć przestrzeń do pracy, a także przechowywania i efektywnego wydawania potraw. Sprawdzą się w kuchni (poddawane działaniu wysokich temperatur),w chłodni i magazynach (znosząc duże obciążenia).