Temperówka do czekolady Pomati T20
kod produktu: 00967
106 562,45 zł netto-5%
131 071,81 zł brutto137 970,33 zł
Ilośćszt.
Dostawa od: 79,95 zł
Termin produkcji: 4-5 tygodni
Ocena produktu: 5.0
telefon: (+48) 696 893 705
pn.- pt. 9:00 do 17:00
Opis produktu
Temperówka do czekolady Pomati T20
Uniwersalne urządzenie do rozpuszczania i temperowania czekolady i polew czekoladowych (niewymagających temperowania). W zależności od zastosowanego wyposażenia umożliwia oblewanie całych produktów.
SPECYFIKACJA URZĄDZENIA:
- Pojemność zbiornika - 24 [kg]
- Wydajność - 75 [kg/h] przy płynnej czekoladzie
- Wykonana w pełni ze stali nierdzewnej AISI 304
- Programowalne dozowanie za pomocą pedału
- Podgrzewany zbiornik czekolady z termostatem
- Podwójny układ grzania zbiornika i spirali Archimedesa
- Termostat o wysokiej precyzji
- Podgrzewany stół wibracyjny
- Agregat chłodniczy schładzany powietrzem
- Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia
- Demontowana spirala Archimedesa umożliwiająca łatwe czyszczenie urządzenia
- System oblewania Pomati. Możliwość rozbudowy EX.
- Zasilanie: 230 [V] lub 3*400 [V]
- Moc: 2200 [W]
WYMIARY:
Wysokość | 1330 [mm] |
Szerokość | 560 [mm] |
Głębokość | 770 [mm] |
Opinie kupujących