Temperówka do czekolady Pomati T20

kod produktu: 00967

112 171,00 zł  netto (cena katalogowa)
106 562,45 zł netto-5%
131 071,81 zł brutto137 970,33 zł
Ilośćszt.

Dostawa od: 79,95 zł

Termin produkcji: 4-5 tygodni

Ocena produktu: 5.0
Na podstawie 1 opinii
Skontaktuj się z nami
Potrzebujesz pomocy?
Skontaktuj się z nami

telefon: (+48) 696 893 705

pn.- pt. 9:00 do 17:00

Opis produktu

Temperówka do czekolady Pomati T20

Uniwersalne urządzenie do rozpuszczania i temperowania czekolady i polew czekoladowych (niewymagających temperowania). W zależności od zastosowanego wyposażenia umożliwia oblewanie całych produktów.

SPECYFIKACJA URZĄDZENIA:

  • Pojemność zbiornika - 24 [kg]
  • Wydajność - 75 [kg/h] przy płynnej czekoladzie
  • Wykonana w pełni ze stali nierdzewnej AISI 304
  • Programowalne dozowanie za pomocą pedału
  • Podgrzewany zbiornik czekolady z termostatem
  • Podwójny układ grzania zbiornika i spirali Archimedesa
  • Termostat o wysokiej precyzji
  • Podgrzewany stół wibracyjny
  • Agregat chłodniczy schładzany powietrzem
  • Zwrotny przepływ do opróżniania urządzenia
  • Demontowana spirala Archimedesa umożliwiająca łatwe czyszczenie urządzenia
  • System oblewania Pomati. Możliwość rozbudowy EX.
  • Zasilanie: 230 [V] lub 3*400 [V]
  • Moc: 2200 [W]

WYMIARY:

Wysokość1330 [mm]
Szerokość560 [mm]
Głębokość770 [mm]
Opinie kupujących
  • Jak oceniasz ten produkt?